Proef de sfeer van de Markt in goeree online!

Over de markten Goeree

Alle markten op een rijtje.

Er zijn 6 bruisende markten te vinden in de buurt van Goeree. Ontdek hier meer over uw favoriete markt uit Goeree:

search

dinsdagmarkt: Overflakkee - Dirksland

Ring (Boompjes, Hoenderdijk en Weststraat)

Op dinsdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in hartje Goeree. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over het Ring (Boompjes, Hoenderdijk en Weststraat) van Goeree. Alles in de mix, voor bijna niks! De wekelijks terugkerende dinsdagmarkt begint om 8:30 uur en eindigt om 15:00 uur. Je kunt hier terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. Op de Ring (Boompjes, Hoenderdijk en Weststraat) markt in Goeree is het mogelijk om de hele dag uw dagelijkse of wekelijkse boodschappen in te slaan.

Lees verder

woensdagmarkt: Overflakkee - Dirksland

Voorstraat

Elke woensdag staan de marktlieden voor je klaar op de markt Voorstraat van Goeree (Sommelsdijk). Op woensdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in hartje Goeree. Het aanbod is divers en verdeeld over verschillende marktkramen. De woensdagse weekmarkt begint om 8:00 uur en duurt tot 15:00 uur. Op de Voorstraat markt in Goeree is het mogelijk om de hele dag te genieten van de producten en kooplieden.

Lees verder

donderdagmarkt: Overflakkee - Dirksland

Noordzijde Haven

Elke donderdag staan de marktlieden voor je klaar op de markt Noordzijde Haven van Goeree. Op donderdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in hartje Goeree. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, voelt het als thuiskomen. Elke week keert de donderdagmarkt terug. Je kunt hier van 9:00 uur tot 13:00 uur terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen.
De Noordzijde Haven markt in Goeree is een ochtendmarkt en daarom kunt u hier al om 9:00 terecht. Hierdoor kunt u middags genieten van uw vers(e) en nieuw ingeslagen producten!

Lees verder

vrijdagmarkt: Overflakkee - Dirksland

Kaaiplein

Elke vrijdag staan de marktkooplui voor je klaar op de markt Kaaiplein ( Oude-Tonge) van Goeree. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, voelt het als thuiskomen. De wekelijks terugkerende vrijdagmarkt begint om 8:00 uur en eindigt om 12:00 uur. Je kunt hier terecht voor de kleine en grote boodschappen. De Kaaiplein ( Oude Tonge) markt in Goeree is een ochtendmarkt en daarom kunt u hier al om 8:00 terecht. Hierdoor kunt u 's middags genieten van uw vers(e) en nieuw ingeslagen producten!

Lees verder

zaterdagmarkt: Overflakkee - Dirksland

Geldersedijk

Marktlieden bieden zaterdag hun waar aan op de markt Geldersedijk van Goeree. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over het Geldersedijk van Goeree. Kortom, voor ieder wat wils! En de prijzen zijn voor elke portemonnee. Elke week keert de zaterdagmarkt terug. Je kunt hier van 8:00 uur tot 12:30 uur terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen.
De Geldersedijk markt in Goeree is een ochtendmarkt en daarom kunt u hier al om 8:00 terecht. Hierdoor kunt u middags genieten van uw vers(e) en nieuw ingeslagen producten!

Lees verder
Beneden Molendijk

Op zaterdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in hartje Goeree. Het aanbod is divers en verdeeld over het Beneden Molendijk van Goeree. Er staan verschillende marktkramen opgesteld met een diversiteit aan producten. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, voelt het als thuiskomen. De wekelijks terugkerende zaterdagmarkt begint om 8:00 uur en eindigt om 13:00 uur. Je kunt hier terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. De Beneden Molendijk markt in Goeree is een ochtendmarkt en daarom kunt u hier al om 8:00 terecht. Hierdoor kunt u 's middags genieten van uw vers(e) en nieuw ingeslagen producten!

Lees verder
Over de website

Uw Marktspecialist is één website voor alle markten van Nederland. Op Uw Marktspecialist vindt je bijv. de openingstijden van jouw markten Goeree.

Op deze website vindt je alle informatie en aanbiedingen over de markten Goeree. Elke week plaatsen onze marktondernemers weer nieuwe aanbiedingen. Houd de website dus goed in de gaten en mis geen aanbieding! Tevens staat de website vol met leuke recepten en tips, die je met spulletjes van de markt kunt maken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van de markten Goeree en mis nooit meer een winactie, aanbieding of het laatste marktnieuws. Ontvang de aanbiedingen direct in je mail!

Inschrijvenarrow_forward
Volg ons op Facebook

Volg de Facebookpagina van Uw Marktspecialist om op de hoogte te blijven van jouw markt.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week alle aanbiedingen Inschrijvenarrow_forward

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen