Proef de sfeer van de Markt in geertruidenberg online!

Over de markten Geertruidenberg

Alle markten op een rijtje.

Er zijn 3 bruisende markten te vinden in de buurt van Geertruidenberg. Ontdek hier meer over uw favoriete markt uit Geertruidenberg:

search

dinsdagmarkt:

Heereplein

Op dinsdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in Geertruidenberg (Raamsdonksveer). Het aanbod is divers en verdeeld over het Heereplein (Raamsdonksveer) van Geertruidenberg. Er staan verschillende marktkramen opgesteld met een diversiteit aan producten. De keuze is reuze! En de sfeer is gemoedelijk. De wekelijks terugkerende dinsdagmarkt begint om 13:00 uur en eindigt om 17:00 uur. De Heereplein (Raamsdonksveer) markt in Geertruidenberg is een middagmarkt, hierdoor hoeft u zich 's morgens niet te haasten.

Lees verder

vrijdagmarkt:

Oude Melkhaven

Elke vrijdag staan de marktlieden voor je klaar op de markt Oude Melkhaven van Geertruidenberg (Raamsdonks dorp). Op vrijdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in hartje Geertruidenberg (Raamsdonks dorp). De keuze is reuze! En de sfeer is gemoedelijk. De wekelijks terugkerende vrijdagmarkt begint om 9:00 uur en eindigt om 12:00 uur. De markt in Geertruidenberg (Raamsdonks dorp) is een ochtendmarkt en daarom kunt u hier al om 9:00 terecht. Hierdoor kunt u 's middags genieten van uw vers(e) en nieuw ingeslagen producten!

Lees verder
Markt

Op vrijdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in hartje Geertruidenberg. Het aanbod is divers en verdeeld over verschillende marktkramen. De vrijdagse weekmarkt begint om 13:00 uur en duurt tot 17:00 uur. De Markt markt in Geertruidenberg is een middagmarkt, hierdoor hoeft u zich 's morgens niet te haasten.

Lees verder
Over de website

Uw Marktspecialist is één website voor alle markten van Nederland. Op Uw Marktspecialist vindt je bijv. de openingstijden van jouw markten Geertruidenberg.

Op deze website vindt je alle informatie en aanbiedingen over de markten Geertruidenberg. Elke week plaatsen onze marktondernemers weer nieuwe aanbiedingen. Houd de website dus goed in de gaten en mis geen aanbieding! Tevens staat de website vol met leuke recepten en tips, die je met spulletjes van de markt kunt maken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van de markten Geertruidenberg en mis nooit meer een winactie, aanbieding of het laatste marktnieuws. Ontvang de aanbiedingen direct in je mail!

Inschrijvenarrow_forward
Volg ons op Facebook

Volg de Facebookpagina van Uw Marktspecialist om op de hoogte te blijven van jouw markt.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week alle aanbiedingen Inschrijvenarrow_forward

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen