Proef de sfeer van de Markt in franekeradeel online!

Over de markten Franekeradeel

Alle markten op een rijtje.

Er zijn 2 bruisende markten te vinden in de buurt van Franekeradeel. Ontdek hier meer over uw favoriete markt uit Franekeradeel:

search

woensdagmarkt:

Voorstraat

Op woensdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in hartje Franekeradeel. De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld. Oftewel, deze markt is van alle markten thuis. De wekelijks terugkerende woensdagmarkt begint om 13:00 uur en eindigt om 17:00 uur. Je kunt hier terecht voor de kleine en grote boodschappen.
In de middag, wanneer de kinderen vrij zijn, kun je dus gezellig met het gezin naar de markt. De Voorstraat markt in Franekeradeel is een middagmarkt, hierdoor hoeft u zich smorgens niet te haasten.

Lees verder

zaterdagmarkt:

Voorstraat

Elke zaterdag staan de marktkooplui voor je klaar op de markt Voorstraat van Franekeradeel. Op zaterdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in hartje Franekeradeel. De keuze is reuze! En de sfeer is gemoedelijk. De wekelijks terugkerende zaterdagmarkt begint om 10:00 uur en eindigt om 17:00 uur. Je kunt hier terecht voor de kleine en grote boodschappen.
Ideaal voor vroege vogels, maar ook voor lange uitslapers die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen in te slaan. Het is hier gezellig druk en de marktlieden laten de hele ochtend en middag van zich horen.

Lees verder
Over de website

Uw Marktspecialist is één website voor alle markten van Nederland. Op Uw Marktspecialist vindt je bijv. de openingstijden van jouw markten Franekeradeel.

Op deze website vindt je alle informatie en aanbiedingen over de markten Franekeradeel. Elke week plaatsen onze marktondernemers weer nieuwe aanbiedingen. Houd de website dus goed in de gaten en mis geen aanbieding! Tevens staat de website vol met leuke recepten en tips, die je met spulletjes van de markt kunt maken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van de markten Franekeradeel en mis nooit meer een winactie, aanbieding of het laatste marktnieuws. Ontvang de aanbiedingen direct in je mail!

Inschrijvenarrow_forward
Volg ons op Facebook

Volg de Facebookpagina van Uw Marktspecialist om op de hoogte te blijven van jouw markt.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week alle aanbiedingen Inschrijvenarrow_forward

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen