Proef de sfeer van de Markt in eindhoven online!

Over de markten Eindhoven

Alle markten op een rijtje.

Er zijn 9 bruisende markten te vinden in de buurt van Eindhoven. Ontdek hier meer over uw favoriete markt uit Eindhoven:

search

maandagmarkt:

Wijnpeerstraat

Op maandag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in hartje Eindhoven. Het aanbod is divers en verdeeld over het Wijnpeerstraat van Eindhoven. Er staan verschillende marktkramen opgesteld met een diversiteit aan producten. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, voelt het als thuiskomen. De wekelijks terugkerende maandagmarkt begint om 12:00 uur en eindigt om 16:30 uur. Je kunt hier terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen.
De Wijnpeerstraat markt in Eindhoven is een middagmarkt, hierdoor hoeft u zich smorgens niet te haasten.

Lees verder

dinsdagmarkt:

Centrum

Elke dinsdag staan de marktlieden voor je klaar op de markt Centrum van Eindhoven. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over het Centrum van Eindhoven. Kortom, de keuze is reuze! De dinsdagse weekmarkt begint om 9:00 uur en duurt tot 14:00 uur. De Centrum markt in Eindhoven is een ochtendmarkt en daarom kunt u hier al om 9:00 terecht. Hierdoor kunt u 's middags genieten van uw vers(e) en nieuw ingeslagen producten! Op de Centrum markt in Eindhoven is het mogelijk om de hele dag uw dagelijkse of wekelijkse boodschappen in te slaan.

Lees verder

woensdagmarkt:

Winkelcentrum Woensel

Elke woensdag staan de marktkooplui voor je klaar op de markt Winkelcentrum Woensel van Eindhoven. Het aanbod is divers en verdeeld over het Winkelcentrum Woensel van Eindhoven. Er staan verschillende marktkramen opgesteld met een diversiteit aan producten. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, voelt het als thuiskomen. De woensdagse weekmarkt begint om 9:00 uur en duurt tot 12:00 uur. De Winkelcentrum Woensel markt in Eindhoven is een ochtendmarkt en daarom kunt u hier al om 9:00 terecht. Hierdoor kunt u 's middags genieten van uw vers(e) en nieuw ingeslagen producten!

Lees verder
Kastelenplein

Op woensdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in hartje Eindhoven. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over het Kastelenplein van Eindhoven. Oftewel, deze markt is van alle markten thuis. De wekelijks terugkerende woensdagmarkt begint om 13:00 uur en eindigt om 16:30 uur.
In de middag, wanneer de kinderen vrij zijn, kun je dus gezellig met het gezin naar de markt. De Kastelenplein markt in Eindhoven is een middagmarkt, hierdoor hoeft u zich smorgens niet te haasten.

Lees verder

donderdagmarkt:

St. Trudoplein

Elke donderdag staan de marktkooplui voor je klaar op de markt St. Trudoplein van Eindhoven. Het aanbod is divers en verdeeld over het St. Trudoplein van Eindhoven. Er staan verschillende marktkramen opgesteld met een diversiteit aan producten. Het aanbod is divers en verdeeld over verschillende marktkramen. De wekelijks terugkerende donderdagmarkt begint om 13:00 uur en eindigt om 16:30 uur. Je kunt hier terecht voor de kleine en grote boodschappen. De St. Trudoplein markt in Eindhoven is een middagmarkt, hierdoor hoeft u zich 's morgens niet te haasten.

Lees verder
Gen. Bothastraat

Op donderdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit, Gen. Bothastraat in Eindhoven. Het aanbod is divers en verdeeld over het Gen. Bothastraat van Eindhoven. Er staan verschillende marktkramen opgesteld met een diversiteit aan producten. Haal de zomer in huis. Elke week keert de donderdagmarkt terug. Je kunt hier van 9:00 uur tot 12:00 uur terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. De Gen. Bothastraat markt in Eindhoven is een ochtendmarkt en daarom kunt u hier al om 9:00 terecht. Hierdoor kunt u 's middags genieten van uw vers(e) en nieuw ingeslagen producten!

Lees verder

vrijdagmarkt:

St. Gerardusplein

Op vrijdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in hartje Eindhoven. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over het St. Gerardusplein van Eindhoven. De keuze is reuze! En de sfeer is gemoedelijk. Elke week keert de vrijdagmarkt terug. Je kunt hier van 12:00 uur tot 17:00 uur terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. De St. Gerardusplein markt in Eindhoven is een middagmarkt, hierdoor hoeft u zich 's morgens niet te haasten.

Lees verder

zaterdagmarkt:

Catharinaplein, Eindhoven

Op zaterdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in Eindhoven( Catharinaplein). De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld. Kortom, voor ieder wat wils. De wekelijks terugkerende zaterdagmarkt begint om 10:00 uur en eindigt om 17:00 uur. Ideaal voor vroege vogels, maar ook voor lange uitslapers die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen in te slaan. De markt (Catharinaplein) in Eindhoven is een dagmarkt en daarom laten de marktlieden de hele ochtend en middag van zich horen.

Lees verder
Centrum

Elke zaterdag staan de marktlieden voor je klaar op de markt Centrum van Eindhoven. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over het Centrum van Eindhoven. Haal de zomer in huis. De wekelijks terugkerende zaterdagmarkt begint om 10:00 uur en eindigt om 17:00 uur. Je kunt hier terecht voor de kleine en grote boodschappen.
Ideaal voor vroege vogels, maar ook voor lange uitslapers die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen in te slaan. Het is hier gezellig druk en de marktlieden laten de hele ochtend en middag van zich horen.

Lees verder
Over de website

Uw Marktspecialist is één website voor alle markten van Nederland. Op Uw Marktspecialist vindt je bijv. de openingstijden van jouw markten Eindhoven.

Op deze website vindt je alle informatie en aanbiedingen over de markten Eindhoven. Elke week plaatsen onze marktondernemers weer nieuwe aanbiedingen. Houd de website dus goed in de gaten en mis geen aanbieding! Tevens staat de website vol met leuke recepten en tips, die je met spulletjes van de markt kunt maken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van de markten Eindhoven en mis nooit meer een winactie, aanbieding of het laatste marktnieuws. Ontvang de aanbiedingen direct in je mail!

Inschrijvenarrow_forward
Volg ons op Facebook

Volg de Facebookpagina van Uw Marktspecialist om op de hoogte te blijven van jouw markt.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week alle aanbiedingen Inschrijvenarrow_forward

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen