Proef de sfeer van de Markt in dronten online!

Over de markten Dronten

Alle markten op een rijtje.

Er zijn 3 bruisende markten te vinden in de buurt van Dronten. Ontdek hier meer over uw favoriete markt uit Dronten:

search

dinsdagmarkt: Schwifterbant

Schwifterbant

Op dinsdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in Swifterband ( De Poort). De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, krijg je een gezellig ons-kent-ons dorpsgevoel. De wekelijks terugkerende dinsdagmarkt begint om 14:00 uur en eindigt om 17:30 uur. Je kunt hier terecht voor de kleine en grote boodschappen. De Schwifterbant( De Poort) markt is een middagmarkt, hierdoor hoeft u zich 's morgens niet te haasten.

Lees verder

woensdagmarkt: Schwifterbant

Centrum

Marktlieden bieden woensdag hun waar aan op de markt Centrum ( Redeplein) van Dronten. De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld. Kortom, voor ieder wat wils. Elke week keert de woensdagmarkt terug. Je kunt hier van 8:00 uur tot 12:30 uur terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. De Centrum (Redeplein) markt in Dronten is een ochtendmarkt en daarom kunt u hier al om 8:00 terecht. Hierdoor kunt u 's middags genieten van uw vers(e) en nieuw ingeslagen producten!

Lees verder
Biddinghuizen, Het Plein

Op woensdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in Biddinghuizen ( Het Plein). De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld. Alles in de mix, voor bijna niks! Elke week keert de woensdagmarkt terug. Je kunt hier van 14:00 uur tot 17:30 uur terecht voor de kleine en grote boodschappen. In de middag, wanneer de kinderen vrij zijn, kun je dus gezellig met het gezin naar de markt. De Biddinghuizen ( Het Plein) markt in Biddinghuizen is een middagmarkt, hierdoor hoeft u zich 's morgens niet te haasten.

Lees verder
Over de website

Uw Marktspecialist is één website voor alle markten van Nederland. Op Uw Marktspecialist vindt je bijv. de openingstijden van jouw markten Dronten.

Op deze website vindt je alle informatie en aanbiedingen over de markten Dronten. Elke week plaatsen onze marktondernemers weer nieuwe aanbiedingen. Houd de website dus goed in de gaten en mis geen aanbieding! Tevens staat de website vol met leuke recepten en tips, die je met spulletjes van de markt kunt maken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van de markten Dronten en mis nooit meer een winactie, aanbieding of het laatste marktnieuws. Ontvang de aanbiedingen direct in je mail!

Inschrijvenarrow_forward
Volg ons op Facebook

Volg de Facebookpagina van Uw Marktspecialist om op de hoogte te blijven van jouw markt.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week alle aanbiedingen Inschrijvenarrow_forward

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen