Proef de sfeer van de Markt in de-marne online!

Over de markten De Marne

Alle markten op een rijtje.

Er zijn 2 bruisende markten te vinden in de buurt van De Marne. Ontdek hier meer over uw favoriete markt uit De Marne:

search

woensdagmarkt: Ulrum

Ulrum

Elke woensdag staan de marktlieden voor je klaar op de markt Ulrum van De Marne. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over het Ulrum van De Marne. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, voelt het als thuiskomen. Elke week keert de woensdagmarkt terug. Je kunt hier van 8:00 uur tot 12:00 uur terecht voor de kleine en grote boodschappen. De Ulrum markt in De Marne is een ochtendmarkt en daarom kunt u hier al om 8:00 terecht. Hierdoor kunt u 's middags genieten van uw vers(e) en nieuw ingeslagen producten!

Lees verder
Eenrum

Elke woensdag staan de marktlieden voor je klaar op de markt Eenrum van De Marne. De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld. Kortom, voor ieder wat wils. De wekelijks terugkerende woensdagmarkt begint om 13:00 uur en eindigt om 17:00 uur. Je kunt hier terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. In de middag, wanneer de kinderen vrij zijn, kun je dus gezellig met het gezin naar de markt. De Eenrum markt in De Marne is een middagmarkt, hierdoor hoeft u zich 's morgens niet te haasten.

Lees verder
Over de website

Uw Marktspecialist is één website voor alle markten van Nederland. Op Uw Marktspecialist vindt je bijv. de openingstijden van jouw markten De Marne.

Op deze website vindt je alle informatie en aanbiedingen over de markten De Marne. Elke week plaatsen onze marktondernemers weer nieuwe aanbiedingen. Houd de website dus goed in de gaten en mis geen aanbieding! Tevens staat de website vol met leuke recepten en tips, die je met spulletjes van de markt kunt maken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van de markten De Marne en mis nooit meer een winactie, aanbieding of het laatste marktnieuws. Ontvang de aanbiedingen direct in je mail!

Inschrijvenarrow_forward
Volg ons op Facebook

Volg de Facebookpagina van Uw Marktspecialist om op de hoogte te blijven van jouw markt.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week alle aanbiedingen Inschrijvenarrow_forward

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen