Proef de sfeer van de Markt in bunnik online!

Over de markten Bunnik

Alle markten op een rijtje.

Er zijn 2 bruisende markten te vinden in de buurt van Bunnik. Ontdek hier meer over uw favoriete markt uit Bunnik:

search

woensdagmarkt:

De Meent (parkeerplaats)

Marktlieden bieden woensdag hun waar aan op de markt De Meent (parkeerplaats) van Bunnik. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over het De Meent (parkeerplaats) van Bunnik. Kortom, voor ieder wat wils. De wekelijks terugkerende woensdagmarkt begint om 9:00 uur en eindigt om 13:00 uur. Je kunt hier terecht voor de kleine en grote boodschappen. De De Meent (parkeerplaats) markt in Bunnik is een ochtendmarkt en daarom kunt u hier al om 9:00 terecht. Hierdoor kunt u 's middags genieten van uw vers(e) en nieuw ingeslagen producten!

Lees verder

vrijdagmarkt:

Langstraat

Marktlieden bieden vrijdag hun waar aan op de markt Langstraat van Bunnik. De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld. Kortom, de keuze is reuze! Elke week keert de vrijdagmarkt terug. Je kunt hier van 8:00 uur tot 13:00 uur terecht voor de kleine en grote boodschappen.
De Langstraat markt in Bunnik is een ochtendmarkt en daarom kunt u hier al om 8:00 terecht. Hierdoor kunt u middags genieten van uw vers(e) en nieuw ingeslagen producten!

Lees verder
Over de website

Uw Marktspecialist is één website voor alle markten van Nederland. Op Uw Marktspecialist vindt je bijv. de openingstijden van jouw markten Bunnik.

Op deze website vindt je alle informatie en aanbiedingen over de markten Bunnik. Elke week plaatsen onze marktondernemers weer nieuwe aanbiedingen. Houd de website dus goed in de gaten en mis geen aanbieding! Tevens staat de website vol met leuke recepten en tips, die je met spulletjes van de markt kunt maken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van de markten Bunnik en mis nooit meer een winactie, aanbieding of het laatste marktnieuws. Ontvang de aanbiedingen direct in je mail!

Inschrijvenarrow_forward
Volg ons op Facebook

Volg de Facebookpagina van Uw Marktspecialist om op de hoogte te blijven van jouw markt.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week alle aanbiedingen Inschrijvenarrow_forward

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen