Proef de sfeer van de Markt in brummen online!

Over de markten Brummen

Alle markten op een rijtje.

Er zijn 2 bruisende markten te vinden in de buurt van Brummen. Ontdek hier meer over uw favoriete markt uit Brummen:

search

dinsdagmarkt: Eerbeek

Koppelplein

Elke dinsdag staan de marktlieden voor je klaar op de markt Koppelplein van Brummen. De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld. Het aanbod is divers en verdeeld over verschillende marktkramen. Elke week keert de dinsdagmarkt terug. Je kunt hier van 8:00 uur tot 12:30 uur terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. De Koppelplein markt in Brummen is een ochtendmarkt en daarom kunt u hier al om 8:00 terecht. Hierdoor kunt u 's middags genieten van uw vers(e) en nieuw ingeslagen producten!

Lees verder
Eerbeek, Oranje Nassauplein

Marktlieden bieden dinsdag hun waar aan op de markt Eerbeek (Oranje Nassauplein). Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, krijg je een gezellig ons-kent-ons dorpsgevoel. De wekelijks terugkerende dinsdagmarkt begint om 12:00 uur en eindigt om 17:00 uur. Je kunt hier terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. De Eerbeek markt (Oranje Nassauplein) is een middagmarkt, hierdoor hoeft u zich 's morgens niet te haasten.

Lees verder
Over de website

Uw Marktspecialist is één website voor alle markten van Nederland. Op Uw Marktspecialist vindt je bijv. de openingstijden van jouw markten Brummen.

Op deze website vindt je alle informatie en aanbiedingen over de markten Brummen. Elke week plaatsen onze marktondernemers weer nieuwe aanbiedingen. Houd de website dus goed in de gaten en mis geen aanbieding! Tevens staat de website vol met leuke recepten en tips, die je met spulletjes van de markt kunt maken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van de markten Brummen en mis nooit meer een winactie, aanbieding of het laatste marktnieuws. Ontvang de aanbiedingen direct in je mail!

Inschrijvenarrow_forward
Volg ons op Facebook

Volg de Facebookpagina van Uw Marktspecialist om op de hoogte te blijven van jouw markt.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week alle aanbiedingen Inschrijvenarrow_forward

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen