Proef de sfeer van de Markt in bernheze online!

Over de markten Bernheze

Alle markten op een rijtje.

Er zijn 3 bruisende markten te vinden in de buurt van Bernheze. Ontdek hier meer over uw favoriete markt uit Bernheze:

search

woensdagmarkt: Nistelrode

De Misse

Elke woensdag staan de marktkooplui voor je klaar op de markt De Misse van Bernheze (Heesch). Op woensdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in hartje Bernheze (Heesch). Oftewel, deze markt is van alle markten thuis. De woensdagse weekmarkt begint om 13:00 uur en duurt tot 16:30 uur. In de middag, wanneer de kinderen vrij zijn, kun je dus gezellig met het gezin naar de markt. De De Misse markt in Bernheze (Heesch) is een middagmarkt, hierdoor hoeft u zich 's morgens niet te haasten.

Lees verder

vrijdagmarkt: Nistelrode

Raadhuisplein

Marktlieden bieden vrijdag hun waar aan op de markt Raadhuisplein van Bernheze. De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld. Kortom, voor ieder wat wils! En de prijzen zijn voor elke portemonnee. Elke week keert de vrijdagmarkt terug. Je kunt hier van 8:30 uur tot 12:00 uur terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen.
De Raadhuisplein markt in Bernheze is een ochtendmarkt en daarom kunt u hier al om 8:30 terecht. Hierdoor kunt u middags genieten van uw vers(e) en nieuw ingeslagen producten!

Lees verder
Plein 1969

Elke vrijdag staan de marktkooplui voor je klaar op de markt Plein 1969 van Bernheze (Heeswijk). De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld. Kortom, de keuze is reuze! De vrijdagse weekmarkt begint om 8:30 uur en duurt tot 12:00 uur. De Plein 1969 markt in Bernheze (Heeswijk) is een ochtendmarkt en daarom kunt u hier al om 8:30 terecht. Hierdoor kunt u 's middags genieten van uw vers(e) en nieuw ingeslagen producten!

Lees verder
Over de website

Uw Marktspecialist is één website voor alle markten van Nederland. Op Uw Marktspecialist vindt je bijv. de openingstijden van jouw markten Bernheze.

Op deze website vindt je alle informatie en aanbiedingen over de markten Bernheze. Elke week plaatsen onze marktondernemers weer nieuwe aanbiedingen. Houd de website dus goed in de gaten en mis geen aanbieding! Tevens staat de website vol met leuke recepten en tips, die je met spulletjes van de markt kunt maken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van de markten Bernheze en mis nooit meer een winactie, aanbieding of het laatste marktnieuws. Ontvang de aanbiedingen direct in je mail!

Inschrijvenarrow_forward
Volg ons op Facebook

Volg de Facebookpagina van Uw Marktspecialist om op de hoogte te blijven van jouw markt.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week alle aanbiedingen Inschrijvenarrow_forward

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen