Proef de sfeer van de Markt in amsterdam online!

Over de markten Amsterdam

Alle markten op een rijtje.

Er zijn 74 bruisende markten te vinden in de buurt van Amsterdam. Ontdek hier meer over uw favoriete markt uit Amsterdam:

search

maandagmarkt: Stadsdeel Nieuw-West

Westerstraat

Elke maandag staan de marktlieden voor je klaar op de markt Westerstraat van Amsterdam. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over het Westerstraat van Amsterdam. Oftewel, deze markt is van alle markten thuis. Elke week keert de maandagmarkt terug. Je kunt hier van 9:00 uur tot 13:00 uur terecht voor de kleine en grote boodschappen. De Westerstraat markt in Amsterdam is een ochtendmarkt en daarom kunt u hier al om 9:00 terecht. Hierdoor kunt u 's middags genieten van uw vers(e) en nieuw ingeslagen producten!

Lees verder
Waterlooplein

Op maandag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in hartje Amsterdam. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, krijg je een gezellig ons-kent-ons dorpsgevoel. De wekelijks terugkerende maandagmarkt begint om 9:00 uur en eindigt om 17:00 uur. Op de Waterlooplein markt in Amsterdam is het gezellig druk en de marktlieden laten de hele dag van zich horen.

Lees verder
Ten Katestraat

Elke maandag staan de marktlieden voor je klaar op de markt Ten Katestraat van Amsterdam. De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld. De keuze is reuze! En de sfeer is gemoedelijk. De wekelijks terugkerende maandagmarkt begint om 9:00 uur en eindigt om 18:00 uur. Je kunt hier terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. De Ten Katestraat markt in Amsterdam is een dagmarkt en daarom laten de marktlieden de hele dag van zich horen.

Lees verder
Noordermarkt

Op maandag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in hartje Amsterdam. Oftewel, deze markt is van alle markten thuis. De maandagse weekmarkt begint om 9:00 uur en duurt tot 13:00 uur. De Noordermarkt markt in Amsterdam is een ochtendmarkt en daarom kunt u hier al om 9:00 terecht. Hierdoor kunt u 's middags genieten van uw vers(e) en nieuw ingeslagen producten!

Lees verder
Nieuwmarkt

Op maandag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in hartje Amsterdam. Het aanbod is divers en verdeeld over het Nieuwmarkt van Amsterdam. Er staan verschillende marktkramen opgesteld met een diversiteit aan producten. Kortom, voor ieder wat wils. De wekelijks terugkerende maandagmarkt begint om 9:00 uur en eindigt om 18:00 uur. Je kunt hier terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. Op de Nieuwmarkt markt in Amsterdam is het gezellig druk en de marktlieden laten de hele dag van zich horen.

Lees verder
Lambertus Zijlplein

Marktlieden bieden maandag hun waar aan op de markt Lambertus Zijlplein van Amsterdam. De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld. Kortom, voor ieder wat wils! En de prijzen zijn voor elke portemonnee. De wekelijks terugkerende maandagmarkt begint om 9:00 uur en eindigt om 17:00 uur. Het is hier gezellig druk en de marktlieden laten de hele ochtend en middag van zich horen.

Lees verder
Dappermarkt

Elke maandag staan de marktlieden voor je klaar in de Dapperstraat, op de Dappermarkt van Amsterdam. Alles in de mix, voor bijna niks! Elke week keert de maandagmarkt terug. Je kunt hier van 8:00 uur tot 18:00 uur terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. Het is hier gezellig druk en de marktlieden laten de hele ochtend en middag van zich horen.

Lees verder
Buikslotermeerplein

Elke maandag staan de marktkooplui voor je klaar op de markt Buikslotermeerplein van Amsterdam. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over het Buikslotermeerplein van Amsterdam. Het aanbod is divers en verdeeld over verschillende marktkramen. Elke week keert de maandagmarkt terug. Je kunt hier van 8:30 uur tot 17:00 uur terecht voor de kleine en grote boodschappen. Op de Buikslotermeerplein markt in Amsterdam is het gezellig druk en de marktlieden laten de hele dag van zich horen.

Lees verder
Anton de Komplein

Elke maandag staan de marktlieden voor je klaar op de markt Anton de Komplein van Amsterdam. Het aanbod is divers en verdeeld over het Anton de Komplein van Amsterdam. Er staan verschillende marktkramen opgesteld met een diversiteit aan producten. Alles in de mix, voor bijna niks! De wekelijks terugkerende maandagmarkt begint om 9:00 uur en eindigt om 18:00 uur. Je kunt hier terecht voor de kleine en grote boodschappen.
Op de Anton de Komplein markt in Amsterdam is het gezellig druk en de marktlieden laten de hele dag van zich horen.

Lees verder
Amstelveld

Elke maandag staan de marktkooplui voor je klaar op de markt Amstelveld van Amsterdam. Het aanbod is divers en verdeeld over het Amstelveld van Amsterdam. Er staan verschillende marktkramen opgesteld met een diversiteit aan producten. Kortom, voor ieder wat wils! En de prijzen zijn voor elke portemonnee. Elke week keert de maandagmarkt terug. Je kunt hier van 9:00 uur tot 18:00 uur terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. Op de Amstelveld markt in Amsterdam is het mogelijk om de hele dag uw dagelijkse of wekelijkse boodschappen in te slaan.

Lees verder
A. Cuypstraat

Elke maandag staan de marktkooplui voor je klaar op de markt Albert Cuypstraat van Amsterdam. De keuze is reuze! En de sfeer is gemoedelijk. Elke week keert de maandagmarkt terug. Je kunt hier van 9:00 uur tot 18:00 uur terecht voor de kleine en grote boodschappen. De Albert Cuypstraat markt in Amsterdam is een dagmarkt en daarom laten de marktlieden de hele ochtend en middag van zich horen.

Lees verder

dinsdagmarkt: Stadsdeel Nieuw-West

Waterlooplein

Marktlieden bieden dinsdag hun waar aan op de markt Waterlooplein van Amsterdam. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over het Waterlooplein van Amsterdam. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, komen de verschillende geuren en smaken je al tegemoet. De wekelijks terugkerende dinsdagmarkt begint om 9:00 uur en eindigt om 17:00 uur. De Waterlooplein markt in Amsterdam is een dagmarkt en daarom laten de marktlieden de hele dag van zich horen.

Lees verder
Tussen Meer

Elke dinsdag staan de marktlieden voor je klaar op de markt Tussen Meer van Amsterdam. Alles in de mix, voor bijna niks! Elke week keert de dinsdagmarkt terug. Je kunt hier van 9:00 uur tot 17:00 uur terecht voor de kleine en grote boodschappen. Op de Tussen Meer markt in Amsterdam is het mogelijk om de hele dag uw dagelijkse of wekelijkse boodschappen in te slaan.

Lees verder
Ten Katestraat

Elke dinsdag staan de marktlieden voor je klaar op de markt Ten Katestraat van Amsterdam. De keuze is reuze! En de sfeer is gemoedelijk. Elke week keert de dinsdagmarkt terug. Je kunt hier van 9:00 uur tot 18:00 uur terecht voor de kleine en grote boodschappen. De Ten Katestraat markt in Amsterdam is een dagmarkt en daarom laten de marktlieden de hele dag van zich horen.

Lees verder
Plein ’40-’45

Marktlieden bieden dinsdag hun waar aan op de markt Plein '40-'45 van Amsterdam. De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld. Kortom, voor ieder wat wils. De wekelijks terugkerende dinsdagmarkt begint om 9:00 uur en eindigt om 17:00 uur. Je kunt hier terecht voor de kleine en grote boodschappen. Het is hier gezellig druk en de marktlieden laten de hele dag van zich horen.

Lees verder
Nieuwmarkt

Elke dinsdag staan de marktlieden voor je klaar op de markt Nieuwmarkt van Amsterdam. Oftewel, deze markt is van alle markten thuis. De wekelijks terugkerende dinsdagmarkt begint om 9:00 uur en eindigt om 18:00 uur. Je kunt hier terecht voor de kleine en grote boodschappen. Het is hier gezellig druk en de marktlieden laten de hele dag van zich horen.

Lees verder
Kraaiennest Bijlmer

Op dinsdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in hartje Amsterdam. Op dinsdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in hartje Amsterdam. Kortom, voor ieder wat wils. Elke week keert de dinsdagmarkt terug. Je kunt hier van 9:00 uur tot 18:00 uur terecht voor de kleine en grote boodschappen.
Op de Kraaiennest Bijlmer markt in Amsterdam is het mogelijk om de hele dag uw dagelijkse of wekelijkse boodschappen in te slaan.

Lees verder
Dappermarkt

Elke dinsdag staan de marktlieden voor je klaar in de dapperstraat, op de Dappermarkt van Amsterdam. De keuze is reuze! En de sfeer is gemoedelijk. De wekelijks terugkerende dinsdagmarkt begint om 8:00 uur en eindigt om 18:00 uur. Je kunt hier terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. De Dapperstraat markt in Amsterdam is een dagmarkt en daarom laten de marktlieden de hele dag van zich horen.

Lees verder
Buikslotermeerplein

Elke dinsdag staan de marktlieden voor je klaar op de markt Buikslotermeerplein van Amsterdam. De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld. Het aanbod is divers en verdeeld over verschillende marktkramen. De dinsdagse weekmarkt begint om 8:30 uur en duurt tot 17:00 uur. De Buikslotermeerplein markt in Amsterdam is een dagmarkt en daarom laten de marktlieden de hele ochtend en middag van zich horen.

Lees verder
Bos en Lommerplein

Elke dinsdag staan de marktkooplui voor je klaar op de markt Bos en Lommerplein van Amsterdam. Het aanbod is divers en verdeeld over het Bos en Lommerplein van Amsterdam. Er staan verschillende marktkramen opgesteld met een diversiteit aan producten. Haal de zomer in huis. Elke week keert de dinsdagmarkt terug. Je kunt hier van 9:00 uur tot 18:00 uur terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. De Bos en Lommerplein markt in Amsterdam is een dagmarkt en daarom laten de marktlieden de hele dag van zich horen.

Lees verder
A. Cuypstraat

Op dinsdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in de Albert Cuypstraat in Amsterdam. De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, voelt het als thuiskomen. De dinsdagse weekmarkt begint om 9:00 uur en duurt tot 18:00 uur. De Albert Cuypstraat markt in Amsterdam is een dagmarkt en daarom laten de marktlieden de hele dag van zich horen.

Lees verder

woensdagmarkt: Stadsdeel Nieuw-West

Waterlooplein

Elke woensdag staan de marktkooplui voor je klaar op de markt Waterlooplein van Amsterdam. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over het Waterlooplein van Amsterdam. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, voelt het als thuiskomen. De wekelijks terugkerende woensdagmarkt begint om 9:00 uur en eindigt om 17:00 uur. Je kunt hier terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. In de middag, wanneer de kinderen vrij zijn, kun je dus gezellig met het gezin naar de markt. Op de Waterlooplein markt in Amsterdam is het gezellig druk en de marktlieden laten de hele dag van zich horen.

Lees verder
Van der Pekstraat

Elke woensdag staan de marktlieden voor je klaar op de markt Van der Pekstraat van Amsterdam. Het aanbod is divers en verdeeld over verschillende marktkramen. De wekelijks terugkerende woensdagmarkt begint om 8:30 uur en eindigt om 17:00 uur. In de middag, wanneer de kinderen vrij zijn, kun je dus gezellig met het gezin naar de markt. Het is hier gezellig druk en de marktlieden laten de hele ochtend en middag van zich horen.

Lees verder
Ten Katestraat

Elke woensdag staan de marktlieden voor je klaar op de markt Ten Katestraat van Amsterdam. Het aanbod is divers en verdeeld over het Ten Katestraat van Amsterdam. Er staan verschillende marktkramen opgesteld met een diversiteit aan producten. Haal de zomer in huis. De wekelijks terugkerende woensdagmarkt begint om 9:00 uur en eindigt om 18:00 uur. Je kunt hier terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. In de middag, wanneer de kinderen vrij zijn, kun je dus gezellig met het gezin naar de markt. Het is hier gezellig druk en de marktlieden laten de hele dag van zich horen.

Lees verder
Sierplein Siermarkt

Marktlieden bieden woensdag hun waar aan op de Siermarkt Sierplein van Amsterdam.  Kortom, de keuze is reuze! De wekelijks terugkerende woensdagmarkt begint om 9:00 uur en eindigt om 16:30 uur. Je kunt hier terecht voor de kleine en grote boodschappen. In de middag, wanneer de kinderen vrij zijn, kun je dus gezellig met het gezin naar de markt. De Sierplein markt in Amsterdam is een dagmarkt en daarom laten de marktlieden de hele dag van zich horen.

Lees verder
Reigerbos Bijlmer

Marktlieden bieden woensdag hun waar aan op de markt Reigerbos Bijlmer van Amsterdam. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over het Reigerbos Bijlmer van Amsterdam. Kortom, voor ieder wat wils! En de prijzen zijn voor elke portemonnee. De wekelijks terugkerende woensdagmarkt begint om 9:00 uur en eindigt om 18:00 uur. Je kunt hier terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. In de middag, wanneer de kinderen vrij zijn, kun je dus gezellig met het gezin naar de markt. Op de Reigerbos Bijlmer markt in Amsterdam is het mogelijk om de hele dag uw dagelijkse of wekelijkse boodschappen in te slaan.

Lees verder
Plein ’40-’45

Elke woensdag staan de marktkooplui voor je klaar op de markt Plein '40-'45 van Amsterdam. De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, voelt het als thuiskomen. Elke week keert de woensdagmarkt terug. Je kunt hier van 9:00 uur tot 17:00 uur terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen.
In de middag, wanneer de kinderen vrij zijn, kun je dus gezellig met het gezin naar de markt. Op de Plein '40-'45 markt in Amsterdam is het mogelijk om de hele dag uw dagelijkse of wekelijkse boodschappen in te slaan.

Lees verder
Nieuwmarkt

Elke woensdag staan de marktkooplui voor je klaar op de markt Nieuwmarkt van Amsterdam. Haal de zomer in huis. De wekelijks terugkerende woensdagmarkt begint om 9:00 uur en eindigt om 18:00 uur. Je kunt hier terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. In de middag, wanneer de kinderen vrij zijn, kun je dus gezellig met het gezin naar de markt. Het is hier gezellig druk en de marktlieden laten de hele dag van zich horen.

Lees verder
Haarlemmerplein

Op woensdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in hartje Amsterdam. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over het Haarlemmerplein van Amsterdam. Kortom, de keuze is reuze! De wekelijks terugkerende woensdagmarkt begint om 10:00 uur en eindigt om 18:00 uur. In de middag, wanneer de kinderen vrij zijn, kun je dus gezellig met het gezin naar de markt. Op de Haarlemmerplein markt in Amsterdam is het mogelijk om de hele dag uw dagelijkse of wekelijkse boodschappen in te slaan.

Lees verder
Eerste Sweelinckstraat

Marktlieden bieden woensdag hun waar aan op de markt Eerste Sweelinckstraat van Amsterdam. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over het Eerste Sweelinckstraat van Amsterdam. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, komen de verschillende geuren en smaken je al tegemoet. Elke week keert de woensdagmarkt terug. Je kunt hier van 9:00 uur tot 17:00 uur terecht voor de kleine en grote boodschappen. In de middag, wanneer de kinderen vrij zijn, kun je dus gezellig met het gezin naar de markt. Het is hier gezellig druk en de marktlieden laten de hele ochtend en middag van zich horen.

Lees verder
Dappermarkt

Op woensdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit op de Dappermarkt, Dapperstraat in Amsterdam. De dappermarkt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld. Haal de zomer in huis. Elke week keert de woensdagmarkt terug. Je kunt hier van 8:00 uur tot 18:00 uur terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. In de middag, wanneer de kinderen vrij zijn, kun je dus gezellig met het gezin naar de markt. Op de Dapperstraat markt in Amsterdam is het mogelijk om de hele dag uw dagelijkse of wekelijkse boodschappen in te slaan.

Lees verder
Buikslotermeerplein

Elke woensdag staan de marktkooplui voor je klaar op de markt Buikslotermeerplein van Amsterdam. Het aanbod is divers en verdeeld over het Buikslotermeerplein van Amsterdam. Er staan verschillende marktkramen opgesteld met een diversiteit aan producten. Het aanbod is divers en verdeeld over verschillende marktkramen. De wekelijks terugkerende woensdagmarkt begint om 8:30 uur en eindigt om 17:00 uur. Je kunt hier terecht voor de kleine en grote boodschappen. In de middag, wanneer de kinderen vrij zijn, kun je dus gezellig met het gezin naar de markt. Op de Buikslotermeerplein markt in Amsterdam is het gezellig druk en de marktlieden laten de hele dag van zich horen.

Lees verder
Bos en Lommerplein

Elke woensdag staan de marktkooplui voor je klaar op de markt Bos en Lommerplein van Amsterdam. Kortom, voor ieder wat wils. De wekelijks terugkerende woensdagmarkt begint om 9:00 uur en eindigt om 18:00 uur. In de middag, wanneer de kinderen vrij zijn, kun je dus gezellig met het gezin naar de markt. Het is hier gezellig druk en de marktlieden laten de hele dag van zich horen.

Lees verder
A. Cuypstraat

Elke woensdag staan de marktlieden voor je klaar op de markt A. Cuypstraat van Amsterdam. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over het A. Cuypstraat van Amsterdam. Haal de zomer in huis. Elke week keert de woensdagmarkt terug. Je kunt hier van 9:00 uur tot 18:00 uur terecht voor de kleine en grote boodschappen.
In de middag, wanneer de kinderen vrij zijn, kun je dus gezellig met het gezin naar de markt. De A. Cuypstraat markt in Amsterdam is een dagmarkt en daarom laten de marktlieden de hele ochtend en middag van zich horen.

Lees verder

donderdagmarkt: Stadsdeel Nieuw-West

Waterlooplein

Elke donderdag staan de marktkooplui voor je klaar op de markt Waterlooplein van Amsterdam. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over het Waterlooplein van Amsterdam. De keuze is reuze! En de sfeer is gemoedelijk. De wekelijks terugkerende donderdagmarkt begint om 9:00 uur en eindigt om 17:00 uur. Je kunt hier terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. Op de Waterlooplein markt in Amsterdam is het mogelijk om de hele dag te genieten van de producten en kooplieden.

Lees verder
Ten Katestraat

Op donderdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit op de markt aan de Ten Katestraat Amsterdam. Kortom, de keuze is reuze! De wekelijks terugkerende donderdagmarkt begint om 9:00 uur en eindigt om 18:00 uur. Je kunt hier terecht voor de kleine en grote boodschappen. Het is hier gezellig druk en de marktlieden laten de hele dag van zich horen.

Lees verder
Plein ’40-’45

Marktlieden bieden donderdag hun waar aan op de markt Plein '40-'45 van Amsterdam. De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld. Kortom, de keuze is reuze! Elke week keert de donderdagmarkt terug. Je kunt hier van 9:00 uur tot 17:00 uur terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen.
De Plein '40-'45 markt in Amsterdam is een dagmarkt en daarom laten de marktlieden de hele ochtend en middag van zich horen.

Lees verder
Nieuwmarkt

Elke donderdag staan de marktlieden voor je klaar op de markt Nieuwmarkt van Amsterdam. De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld. Haal de zomer in huis. De wekelijks terugkerende donderdagmarkt begint om 9:00 uur en eindigt om 18:00 uur. De Nieuwmarkt markt in Amsterdam is een dagmarkt en daarom laten de marktlieden de hele dag van zich horen.

Lees verder
Dappermarkt

Elke donderdag staan de marktlieden voor je klaar in de Dapperstraat, op de Dappermarkt van Amsterdam. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, voelt het als thuiskomen. De wekelijks terugkerende donderdagmarkt begint om 8:00 uur en eindigt om 18:00 uur. Je kunt hier terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. Het is hier gezellig druk en de marktlieden laten de hele dag van zich horen.

Lees verder
Buikslotermeerplein

Elke donderdag staan de marktkooplui voor je klaar op de markt Buikslotermeerplein van Amsterdam. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over het Buikslotermeerplein van Amsterdam. Het aanbod is divers en verdeeld over verschillende marktkramen. De wekelijks terugkerende donderdagmarkt begint om 8:30 uur en eindigt om 17:00 uur. Je kunt hier terecht voor de kleine en grote boodschappen. De Buikslotermeerplein markt in Amsterdam is een dagmarkt en daarom laten de marktlieden de hele dag van zich horen.

Lees verder
Bos en Lommerplein

Elke donderdag staan de marktkooplui voor je klaar op de markt Bos en Lommerplein van Amsterdam. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over het Bos en Lommerplein van Amsterdam. Het aanbod is divers en verdeeld over verschillende marktkramen. Elke week keert de donderdagmarkt terug. Je kunt hier van 9:00 uur tot 18:00 uur terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. De Bos en Lommerplein markt in Amsterdam is een dagmarkt en daarom laten de marktlieden de hele dag van zich horen.

Lees verder
Anton de Komplein

Marktlieden bieden donderdag hun waar aan op de markt Anton de Komplein van Amsterdam. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over het Anton de Komplein van Amsterdam. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, krijg je een gezellig ons-kent-ons dorpsgevoel. Elke week keert de donderdagmarkt terug. Je kunt hier van 9:00 uur tot 18:00 uur terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen.
Het is hier gezellig druk en de marktlieden laten de hele dag van zich horen.

Lees verder
A. Cuypstraat

Elke donderdag staan de marktkooplui voor je klaar op de markt Albert Cuypstraat van Amsterdam. Het aanbod is divers en verdeeld over het Albert Cuypstraat van Amsterdam. Er staan verschillende marktkramen opgesteld met een diversiteit aan producten. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, krijg je een gezellig ons-kent-ons dorpsgevoel. De donderdagse weekmarkt begint om 9:00 uur en duurt tot 18:00 uur. De Albert Cuypstraat markt in Amsterdam is een dagmarkt en daarom laten de marktlieden de hele dag van zich horen.

Lees verder

vrijdagmarkt: Stadsdeel Nieuw-West

Waterlooplein

Elke vrijdag staan de marktkooplui voor je klaar op de markt Waterlooplein van Amsterdam. Het aanbod is divers en verdeeld over het Waterlooplein van Amsterdam. Er staan verschillende marktkramen opgesteld met een diversiteit aan producten. De keuze is reuze! En de sfeer is gemoedelijk. Elke week keert de vrijdagmarkt terug. Je kunt hier van 9:00 uur tot 17:00 uur terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. Op de Waterlooplein markt in Amsterdam is het mogelijk om de hele dag uw dagelijkse of wekelijkse boodschappen in te slaan.

Lees verder
Vespuccistraat

Elke vrijdag staan de marktlieden voor je klaar op de markt Vespuccistraat van Amsterdam. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over het Vespuccistraat van Amsterdam. Kortom, de keuze is reuze! De wekelijks terugkerende vrijdagmarkt begint om 9:00 uur en eindigt om 17:00 uur. Ideaal voor vroege vogels, maar ook voor lange uitslapers die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen in te slaan. Op de Vespuccistraat markt in Amsterdam is het mogelijk om de hele dag uw dagelijkse of wekelijkse boodschappen in te slaan.

Lees verder
Van der Pekstraat

Marktlieden bieden vrijdag hun waar aan op de markt Van der Pekstraat van Amsterdam. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over het Van der Pekstraat van Amsterdam. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, voelt het als thuiskomen. De wekelijks terugkerende vrijdagmarkt begint om 8:30 uur en eindigt om 17:00 uur. Je kunt hier terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. Ideaal voor vroege vogels die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen voor het weekend in te slaan. Het is hier gezellig druk en de marktlieden laten de hele dag van zich horen.

Lees verder
Ten Katestraat

Elke vrijdag staan de marktlieden voor je klaar op de markt Ten Katestraat van Amsterdam. Het aanbod is divers en verdeeld over het Ten Katestraat van Amsterdam. Er staan verschillende marktkramen opgesteld met een diversiteit aan producten. Het aanbod is divers en verdeeld over verschillende marktkramen. De wekelijks terugkerende vrijdagmarkt begint om 9:00 uur en eindigt om 18:00 uur.
Ideaal voor vroege vogels, maar ook voor lange uitslapers die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen in te slaan. Op de Ten Katestraat markt in Amsterdam is het gezellig druk en de marktlieden laten de hele dag van zich horen.

Lees verder
Spui

Marktlieden bieden vrijdag hun waar aan op de markt Spui van Amsterdam. De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen. Alles in de mix, voor bijna niks! De vrijdagse weekmarkt begint om 9:00 uur en duurt tot 18:00 uur. Ideaal voor vroege vogels die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen voor het weekend in te slaan. De Spui markt in Amsterdam is een dagmarkt en daarom laten de marktlieden de hele ochtend en middag van zich horen.

Lees verder
Plein ’40-’45

Elke vrijdag staan de marktlieden voor je klaar op de markt Plein '40-'45 van Amsterdam. Het aanbod is divers en verdeeld over het Plein '40-'45 van Amsterdam. Er staan verschillende marktkramen opgesteld met een diversiteit aan producten. De keuze is reuze! En de sfeer is gemoedelijk. De wekelijks terugkerende vrijdagmarkt begint om 9:00 uur en eindigt om 17:00 uur.
Ideaal voor vroege vogels die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen voor het weekend in te slaan. Op de Plein '40-'45 markt in Amsterdam is het gezellig druk en de marktlieden laten de hele dag van zich horen.

Lees verder
Nieuwmarkt

Marktlieden bieden vrijdag hun waar aan op de markt Nieuwmarkt van Amsterdam. Het aanbod is divers en verdeeld over het Nieuwmarkt van Amsterdam. Er staan verschillende marktkramen opgesteld met een diversiteit aan producten. Haal de zomer in huis. Elke week keert de vrijdagmarkt terug. Je kunt hier van 9:00 uur tot 18:00 uur terecht voor de kleine en grote boodschappen. Ideaal voor vroege vogels, maar ook voor lange uitslapers die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen in te slaan. Het is hier gezellig druk en de marktlieden laten de hele dag van zich horen.

Lees verder
Kraaiennest Bijlmer

Elke vrijdag staan de marktkooplui voor je klaar op de markt Kraaiennest Bijlmer van Amsterdam. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, komen de verschillende geuren en smaken je al tegemoet. De wekelijks terugkerende vrijdagmarkt begint om 9:00 uur en eindigt om 18:00 uur. Je kunt hier terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. Ideaal voor vroege vogels, maar ook voor lange uitslapers die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen in te slaan. De Kraaiennest Bijlmer markt in Amsterdam is een dagmarkt en daarom laten de marktlieden de hele dag van zich horen.

Lees verder
Dappermarkt

Elke vrijdag staan de marktlieden voor je klaar in de dapperstraat, op de Dappermarkt van Amsterdam. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, krijg je een gezellig ons-kent-ons dorpsgevoel. Elke week keert de vrijdagmarkt terug. Je kunt hier van 8:00 uur tot 18:00 uur terecht voor de kleine en grote boodschappen. Ideaal voor vroege vogels, maar ook voor lange uitslapers die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen in te slaan. Het is hier gezellig druk en de marktlieden laten de hele ochtend en middag van zich horen.

Lees verder
Buikslotermeerplein

Marktlieden bieden vrijdag hun waar aan op de markt Buikslotermeerplein van Amsterdam. Het aanbod is divers en verdeeld over het Buikslotermeerplein van Amsterdam. Er staan verschillende marktkramen opgesteld met een diversiteit aan producten. Haal de zomer in huis. Elke week keert de vrijdagmarkt terug. Je kunt hier van 8:00 uur tot 18:00 uur terecht voor de kleine en grote boodschappen. Ideaal voor vroege vogels die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen voor het weekend in te slaan. Op de Buikslotermeerplein markt in Amsterdam is het mogelijk om de hele dag uw dagelijkse of wekelijkse boodschappen in te slaan.

Lees verder
Bos en Lommerplein

Marktlieden bieden vrijdag hun waar aan op de markt Bos en Lommerplein van Amsterdam. Het aanbod is divers en verdeeld over het Bos en Lommerplein van Amsterdam. Er staan verschillende marktkramen opgesteld met een diversiteit aan producten. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, komen de verschillende geuren en smaken je al tegemoet. De wekelijks terugkerende vrijdagmarkt begint om 9:00 uur en eindigt om 18:00 uur. De Bos en Lommerplein markt in Amsterdam is een dagmarkt en daarom laten de marktlieden de hele ochtend en middag van zich horen.

Lees verder
A. Cuypstraat

Elke vrijdag staan de marktkooplui voor je klaar op de markt Albert Cuypstraat van Amsterdam. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over het Albert Cuypstraat van Amsterdam. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, krijg je een gezellig ons-kent-ons dorpsgevoel. De wekelijks terugkerende vrijdagmarkt begint om 9:00 uur en eindigt om 18:00 uur. Je kunt hier terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. Ideaal voor vroege vogels, maar ook voor lange uitslapers die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen in te slaan. Het is hier gezellig druk en de marktlieden laten de hele ochtend en middag van zich horen.

Lees verder

zaterdagmarkt: Stadsdeel Nieuw-West

Waterlooplein

Marktlieden bieden zaterdag hun waar aan op de markt Waterlooplein van Amsterdam. De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld. De keuze is reuze! En de sfeer is gemoedelijk. Elke week keert de zaterdagmarkt terug. Je kunt hier van 9:00 uur tot 17:00 uur terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. Ideaal voor vroege vogels, maar ook voor lange uitslapers die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen in te slaan. Het is hier gezellig druk en de marktlieden laten de hele dag van zich horen.

Lees verder
Vespuccistraat

Marktlieden bieden zaterdag hun waar aan op de markt Vespuccistraat van Amsterdam. De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, krijg je een gezellig ons-kent-ons dorpsgevoel. De zaterdagse weekmarkt begint om 9:00 uur en duurt tot 17:00 uur. Ideaal voor vroege vogels die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen voor het weekend in te slaan. De Vespuccistraat markt in Amsterdam is een dagmarkt en daarom laten de marktlieden de hele dag van zich horen.

Lees verder
Van der Pekstraat

Elke zaterdag staan de marktlieden voor je klaar op de markt Van der Pekstraat van Amsterdam. Het aanbod is divers en verdeeld over het Van der Pekstraat van Amsterdam. Er staan verschillende marktkramen opgesteld met een diversiteit aan producten. Oftewel, deze markt is van alle markten thuis. De wekelijks terugkerende zaterdagmarkt begint om 8:30 uur en eindigt om 17:00 uur. Ideaal voor vroege vogels, maar ook voor lange uitslapers die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen in te slaan. De Van der Pekstraat markt in Amsterdam is een dagmarkt en daarom laten de marktlieden de hele dag van zich horen.

Lees verder
Ten Katestraat

Marktlieden bieden zaterdag hun waar aan op de markt Ten Katestraat van Amsterdam. Het aanbod is divers en verdeeld over het Ten Katestraat van Amsterdam. Er staan verschillende marktkramen opgesteld met een diversiteit aan producten. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, krijg je een gezellig ons-kent-ons dorpsgevoel. De zaterdagse weekmarkt begint om 9:00 uur en duurt tot 18:00 uur. Ideaal voor vroege vogels die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen voor het weekend in te slaan. De Ten Katestraat markt in Amsterdam is een dagmarkt en daarom laten de marktlieden de hele dag van zich horen.

Lees verder
Stadionplein

Elke zaterdag staan de marktlieden voor je klaar op de markt Stadionplein van Amsterdam. Haal de zomer in huis. De wekelijks terugkerende zaterdagmarkt begint om 9:00 uur en eindigt om 18:00 uur. Je kunt hier terecht voor de kleine en grote boodschappen. Ideaal voor vroege vogels, maar ook voor lange uitslapers die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen in te slaan. Op de Stadionplein markt in Amsterdam is het gezellig druk en de marktlieden laten de hele dag van zich horen.

Lees verder
REURINGmarkt IJburg

Elke zaterdag vind je op IJburg de REURING markt met 13 vaste marktlieden. Bij deze kramen koop je heerlijke verse vis en vlees, brood, noten en zuidvruchten, kaas, groente & fruit, diverse streekproducten, olijven en tapenades. Ook kun je er terecht voor warme sokken, een prachtig boeket en streetfood zoals loempia’s en biologische frites. En elke tweede zaterdag van de maand staan er extra kramen met een verrassend aanbod. Deze wekelijks terugkerende zaterdagmarkt op het Joris Ivensplein in IJburg Amsterdam begint om 09.00 uur en eindigt om 16.00 uur. Een uitje voor het hele gezin!

Lees verder
Plein ’40-’45

Op zaterdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in hartje Amsterdam. Het aanbod is divers en verdeeld over het Plein '40-'45 van Amsterdam. Er staan verschillende marktkramen opgesteld met een diversiteit aan producten. Kortom, de keuze is reuze! De zaterdagse weekmarkt begint om 9:00 uur en duurt tot 17:00 uur.
Ideaal voor vroege vogels, maar ook voor lange uitslapers die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen in te slaan. Op de Plein '40-'45 markt in Amsterdam is het mogelijk om de hele dag uw dagelijkse of wekelijkse boodschappen in te slaan.

Lees verder
Noordermarkt

Elke zaterdag staan de marktlieden voor je klaar op de markt Noordermarkt van Amsterdam. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, komen de verschillende geuren en smaken je al tegemoet. De zaterdagse weekmarkt begint om 10:00 uur en duurt tot 17:00 uur. Ideaal voor vroege vogels die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen voor het weekend in te slaan. De Noordermarkt markt in Amsterdam is een dagmarkt en daarom laten de marktlieden de hele ochtend en middag van zich horen.

Lees verder
Nieuwmarkt

Elke zaterdag staan de marktlieden voor je klaar op de markt Nieuwmarkt van Amsterdam. Het aanbod is divers en verdeeld over het Nieuwmarkt van Amsterdam. Er staan verschillende marktkramen opgesteld met een diversiteit aan producten. Het aanbod is divers en verdeeld over verschillende marktkramen. De wekelijks terugkerende zaterdagmarkt begint om 9:00 uur en eindigt om 17:00 uur. Op de Nieuwmarkt markt in Amsterdam is het mogelijk om de hele dag uw dagelijkse of wekelijkse boodschappen in te slaan.

Lees verder
Lindengracht

Elke zaterdag staan de marktlieden voor je klaar op de markt Lindengracht van Amsterdam. Kortom, voor ieder wat wils. De wekelijks terugkerende zaterdagmarkt begint om 9:00 uur en eindigt om 17:00 uur. Je kunt hier terecht voor de kleine en grote boodschappen. Ideaal voor vroege vogels die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen voor het weekend in te slaan. Op de Lindengracht markt in Amsterdam is het gezellig druk en de marktlieden laten de hele dag van zich horen.

Lees verder
Ganzenhoef Bijlmer

Elke zaterdag staan de marktlieden voor je klaar op de markt Ganzenhoef Bijlmer van Amsterdam. Het aanbod is divers en verdeeld over het Ganzenhoef Bijlmer van Amsterdam. Er staan verschillende marktkramen opgesteld met een diversiteit aan producten. Kortom, voor ieder wat wils! En de prijzen zijn voor elke portemonnee. De zaterdagse weekmarkt begint om 9:00 uur en duurt tot 18:00 uur.
Ideaal voor vroege vogels, maar ook voor lange uitslapers die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen in te slaan. Het is hier gezellig druk en de marktlieden laten de hele dag van zich horen.

Lees verder
Dappermarkt

Elke zaterdag staan de marktkooplui voor je klaar in de Dapperstraat, op de Dappermarkt van Amsterdam. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over het Dapperstraat van Amsterdam. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, komen de verschillende geuren en smaken je al tegemoet. Elke week keert de zaterdagmarkt terug. Je kunt hier van 8:00 uur tot 18:00 uur terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. Ideaal voor vroege vogels, maar ook voor lange uitslapers die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen in te slaan. Op de Dapperstraat markt in Amsterdam is het gezellig druk en de marktlieden laten de hele dag van zich horen.

Lees verder
Buikslotermeerplein

Elke zaterdag staan de marktlieden voor je klaar op de markt Buikslotermeerplein van Amsterdam. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, komen de verschillende geuren en smaken je al tegemoet. De wekelijks terugkerende zaterdagmarkt begint om 8:30 uur en eindigt om 17:00 uur. Ideaal voor vroege vogels die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen voor het weekend in te slaan. Op de Buikslotermeerplein markt in Amsterdam is het mogelijk om de hele dag te genieten van de producten en kooplieden.

Lees verder
Bos en Lommerplein

Elke zaterdag staan de marktkooplui voor je klaar op de markt Bos en Lommerplein van Amsterdam. Haal de zomer in huis. Elke week keert de zaterdagmarkt terug. Je kunt hier van 9:00 uur tot 18:00 uur terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen. Op de Bos en Lommerplein markt in Amsterdam is het mogelijk om de hele dag te genieten van de producten en kooplieden.

Lees verder
Boerenmarkt Noordermarkt

Op zaterdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in hartje Amsterdam. Haal de zomer in huis. De zaterdagse weekmarkt begint om 9:00 uur en duurt tot 17:00 uur. Ideaal voor vroege vogels, maar ook voor lange uitslapers die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen in te slaan. Op de Boerenmarkt Noordermarkt markt in Amsterdam is het mogelijk om de hele dag te genieten van de producten en kooplieden.

Lees verder
A. Cuypstraat

Op zaterdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit op de Albert Cuypmarkt in Amsterdam. De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld. De keuze is reuze! En de sfeer is gemoedelijk. De zaterdagse weekmarkt begint om 9:00 uur en duurt tot 18:00 uur. Ideaal voor vroege vogels, maar ook voor lange uitslapers die de hele dag de tijd hebben om hun wekelijkse boodschappen in te slaan. De A. Cuypstraat markt in Amsterdam is een dagmarkt en daarom laten de marktlieden de hele ochtend en middag van zich horen.

Lees verder

zondagmarkt: Stadsdeel Nieuw-West

Thorbeckeplein

Op zondag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in hartje Amsterdam. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over het Thorbeckeplein van Amsterdam. Oftewel, deze markt is van alle markten thuis. Elke week keert de zondagmarkt terug. Je kunt hier van 9:00 uur tot 17:00 uur terecht voor de kleine en grote boodschappen. Het is hier gezellig druk en de marktlieden laten de hele dag van zich horen.

Lees verder
Spui

Marktlieden bieden zondag hun waar aan op de markt Spui van Amsterdam. De zondagse weekmarkt begint om 9:00 uur en duurt tot 17:00 uur. Op de Spui markt in Amsterdam is het mogelijk om de hele dag uw dagelijkse of wekelijkse boodschappen in te slaan.

Lees verder
Nieuwmarkt

Elke zondag staan de marktkooplui voor je klaar op de markt Nieuwmarkt van Amsterdam. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over het Nieuwmarkt van Amsterdam. Kortom, voor ieder wat wils. Elke week keert de zondagmarkt terug. Je kunt hier van 9:00 uur tot 17:00 uur terecht voor de kleine en grote boodschappen.
De Nieuwmarkt markt in Amsterdam is een dagmarkt en daarom laten de marktlieden de hele ochtend en middag van zich horen.

Lees verder
Over de website

Uw Marktspecialist is één website voor alle markten van Nederland. Op Uw Marktspecialist vindt je bijv. de openingstijden van jouw markten Amsterdam.

Op deze website vindt je alle informatie en aanbiedingen over de markten Amsterdam. Elke week plaatsen onze marktondernemers weer nieuwe aanbiedingen. Houd de website dus goed in de gaten en mis geen aanbieding! Tevens staat de website vol met leuke recepten en tips, die je met spulletjes van de markt kunt maken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van de markten Amsterdam en mis nooit meer een winactie, aanbieding of het laatste marktnieuws. Ontvang de aanbiedingen direct in je mail!

Inschrijvenarrow_forward
Volg ons op Facebook

Volg de Facebookpagina van Uw Marktspecialist om op de hoogte te blijven van jouw markt.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week alle aanbiedingen Inschrijvenarrow_forward

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen