Proef de sfeer van de Markt in alphen online!

Over de markten Alphen

Alle markten op een rijtje.

Er zijn 2 bruisende markten te vinden in de buurt van Alphen. Ontdek hier meer over uw favoriete markt uit Alphen:

search

woensdagmarkt: Chaam - Alphen

Chaam – Chaam

Op woensdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in hartje Alphen. De markt is ruim opgezet, er staan verschillende marktkramen opgesteld. Kortom, voor ieder wat wils! En de prijzen zijn voor elke portemonnee. De wekelijks terugkerende woensdagmarkt begint om 9:00 uur en eindigt om 12:00 uur. De Chaam - Chaam markt in Alphen is een ochtendmarkt en daarom kunt u hier al om 9:00 terecht. Hierdoor kunt u 's middags genieten van uw vers(e) en nieuw ingeslagen producten!

Lees verder
Chaam – Alphen

Op woensdag stallen de marktlieden hun waar voor je uit in Alphen. De markt bestaat uit verschillende kramen, verspreid over het Chaam - Alphen van Alphen. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, voelt het als thuiskomen. De wekelijks terugkerende woensdagmarkt begint om 10:00 uur en eindigt om 13:00 uur. Je kunt hier terecht voor de kleine en grote boodschappen. De Chaam - Alphen markt in Alphen is een ochtendmarkt en daarom kunt u hier al om 10:00 terecht. Hierdoor kunt u 's middags genieten van uw vers(e) en nieuw ingeslagen producten!

Lees verder
Over de website

Uw Marktspecialist is één website voor alle markten van Nederland. Op Uw Marktspecialist vindt je bijv. de openingstijden van jouw markten Alphen.

Op deze website vindt je alle informatie en aanbiedingen over de markten Alphen. Elke week plaatsen onze marktondernemers weer nieuwe aanbiedingen. Houd de website dus goed in de gaten en mis geen aanbieding! Tevens staat de website vol met leuke recepten en tips, die je met spulletjes van de markt kunt maken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van de markten Alphen en mis nooit meer een winactie, aanbieding of het laatste marktnieuws. Ontvang de aanbiedingen direct in je mail!

Inschrijvenarrow_forward
Volg ons op Facebook

Volg de Facebookpagina van Uw Marktspecialist om op de hoogte te blijven van jouw markt.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang iedere week alle aanbiedingen Inschrijvenarrow_forward

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen