Proef de sfeer van de Markt in almere-stad online!

Markten Almere - Stad

Op zoek naar de markt in Almere - Stad? In Almere - Stad zijn maar liefst 2 markten, van kleinschalig tot zeer uitgebreid.

Op elke markt staan enthousiaste marktkooplui met een uitgebreid assortiment. Van ambachtelijke streekproducten tot de heerlijkste delicatessen, van regionale lekkernijen tot schoenen, stoffen, bloemen en nog veel meer. Ook voor al je biologische wensen ben je in Almere - Stad aan het juiste adres.

Onze marktkramen van de markt in Almere - Stad staan elke marktdag voor je klaar met advies, een vriendelijk praatje en uiteraard een grote glimlach. Kom eens langs en proef de sfeer, producten en aanbiedingen van onze marktspecialisten!

Wij hebben alle markten van Almere - Stad overzichtelijk voor je op een rijtje gezet, zodat jij precies weet waar je moet zijn. De meest actuele aanbiedingen vind je op deze pagina.

Bekijk alle markten Almere chevron_right

Sinterklaas kleurplaat markt Almere
winactie

Sinterklaas kleurplaat markt Almere

🎨✨ Kleurplatenactie met Sinterklaas op de Markt in Almere! Kleur de mooiste kleurplaat in en ontvang in de week van 27 november een overheerlijke traktatie van Sinterklaas! Doe mee en laat jouw creativiteit stralen! Vergeet niet je kleurplaat in te leveren bij De Enkhuizer Notenkraam vóór uiterlijk zaterdag 2 december. Veel kleurplezier! 🎉 Kleurplaat downloaden


Aanbiedingen: WEEK 49

Onze wekelijkse marktaanbiedingen. Bekijk hieronder een selectie van onze mooiste aanbiedingen.

Bekijk alle aanbiedingen

’t Stoepje Bakker Jan
uitgelicht
Marktkraam van de week

Het verkopen van brood zit al van oudsher (1932) in de familie. Eerst verkoopt opa met z’n bakfiets brood en beschuit in het dorp, waarna Jan’s vader de markten opzoekt. Wanneer in 1987 Jan’s vader last krijgt van zijn gezondheid wordt Jan tijdelijk de vervanger van vader Piet. Dit zou volgens afspraak 3 tot 6 […]


’t Stoepje Bakker Jan’t Stoepje Bakker Jan
Volg ons!

Blijf op de hoogte van jouw markten Almere en volg ons op Social Media.

Onze nieuwsbrief.

Mis nooit meer iets van de markten Almere en mis nooit meer een aanbieding of winactie.

* verplichte velden

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen