Noten en zuidvruchten

Hey!Noot

Heerlijke notenmixen!

De Familie Zomer is de trotse eigenaar van deze notenkraam en is gespecialiseerd in het verkopen van verse en gezonde noten, gedroogde zuidvruchten en notenmixen. Niet alleen op de markt zijn ze zeer actief, ook voor horecaondernemingen, events en congressen maken zij graag een heerlijke notenmix klaar. Halverwege 2018 is deze marktonderneming opgestart door vader […]

Lees verder chevron_right

Noten en zuidvruchten

Aanbiedingen: WEEK 16

Onze wekelijkse marktaanbiedingen. Bekijk bij de aanbieding op welke markt de aanbiedingen gelden.

Nog geen aanbiedingen.

Er staan op dit moment nog geen aanbiedingen voor deze week online! Houd de pagina goed in de gaten - of beter - meldt u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief Hey!Noot

Onze specialiteiten

Hey!Noot is gespecialiseerd in het verkopen van verse en gezonde noten, gedroogde zuidvruchten en notenmixen. Niet alleen op de markt zijn ze zeer actief, ook voor horecaondernemingen, events en congressen maken zij graag een heerlijke notenmix klaar.

biologische noten
Hey!Noot
noten en zuidvruchten
Nutstogo

Over ons

De Familie Zomer is de trotse eigenaar van deze notenkraam en is gespecialiseerd in het verkopen van verse en gezonde noten, gedroogde zuidvruchten en notenmixen. Niet alleen op de markt zijn ze zeer actief, ook voor horecaondernemingen, events en congressen maken zij graag een heerlijke notenmix klaar.

Halverwege 2018 is deze marktonderneming opgestart door vader Matthias, moeder Suzanne, zoon Daniël en dochter Anne. Zij vinden het allemaal heerlijk om op de markt te staan en mensen te ontmoeten. Anne van 9 heeft zelfs al een eigen mix bedacht: De Hey! Anne Mix. En Daniël van 16 weet als geen ander hoe hij verkopen moet op de Wageningse markt.
Neem ook zeker eens een kijkje op hun website: https://www.heynoot.nl.

Wat is er zo mooi aan de markt?
“Wij ontmoeten op de markt mensen van hart tot hart. Daar krijgen wij energie van, daar worden wij gelukkig van. Noten verkopen is voor ons een middel om mensen een beetje gelukkiger te maken. Ook onszelf dus”.

Wat is jullie motto?
“Wij verkopen alléén dat, wat wij ook zelf zouden kopen. Gezonde producten voor een passende prijs”.

Op welke markten staan jullie allemaal?

De marktkraam Hey!Noot is te vinden op de volgende markten:

Waar Wanneer
Markt
Wageningen,
Zaterdag
8:00 - 17:00
keyboard_arrow_rightToon meer

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen