Koffiebar

ZOespresZO

Sinds 1 oktober 2021 staat Emiel op de markt in Leidsche Rijn Centrum. Hiervoor stond hij met zijn mobiele specialty koffiebar in het Maximapark in Utrecht. Vanuit zijn passie voor koffie thuis is hij een mobiele bar begonnen. Eerst vanuit de achterbak van zijn Renault ZOE en daarna met een fietskar die hij achter zijn […]

Lees verder chevron_right

Koffiebar

Aanbiedingen: WEEK 33

Onze wekelijkse marktaanbiedingen. Bekijk bij de aanbieding op welke markt de aanbiedingen gelden.

Nog geen aanbiedingen.

Er staan op dit moment nog geen aanbiedingen voor deze week online! Houd de pagina goed in de gaten - of beter - meldt u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief ZOespresZO

Onze specialiteiten

koffie, espresso, cappuccino en vers gebrande koffiebonen

cappuccino
espresso
koffiebar
koffiebonen
ZOespresZO

Over ons

Sinds 1 oktober 2021 staat Emiel op de markt in Leidsche Rijn Centrum. Hiervoor stond hij met zijn mobiele specialty koffiebar in het Maximapark in Utrecht. Vanuit zijn passie voor koffie thuis is hij een mobiele bar begonnen. Eerst vanuit de achterbak van zijn Renault ZOE en daarna met een fietskar die hij achter zijn elektrische fiets heeft.
Koffie verkopen in het park en op de markt is een mooi begin van zijn bedrijf. Hierdoor heeft hij de vrijheid om te ondernemen en dingen uit te proberen. Omdat hij dit naast zijn bestaande baan in de IT doet, is het goed om op deze manier laagdrempelig een bedrijf te starten.
Bij ZOespresZO kun je terecht voor koffie, espresso, cappuccino en vers gebrande koffiebonen. Het praatje met de barista en de persoonlijke aandacht zijn natuurlijk ook een fijn extraatje om wat vaker langs te komen!
Naast de koffiebar ZOespresZO die ‘overal lekkere koffie’ kan leveren, ontwikkelt Emiel ook een website www.worldmapofcoffee.com die ‘lekkere koffie overal’ kan bieden. Hierop kan je overal ter wereld zien waar je goede koffie kan vinden. Neem dus zeker eens een kijkje!

Op welke markten staan jullie allemaal?

De marktkraam ZOespresZO is te vinden op de volgende markten:

Waar Wanneer
Brusselplein Leidsche Rijn
Utrecht,
Donderdag
9:00 - 18:00
keyboard_arrow_rightToon meer

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen