Kaas, eieren en zuivel

Kaashandel Peters

"De klant is koning"

Even kennismaken Tegenwoordig staan Mark en Walter Peters, de zonen van André, op meer dan tien markten in Flevoland. Met passie en hard werken leiden zij Kaashandel Peters op innovatieve wijze. Naast de marktkraam zijn zij sinds een aantal jaar trotse eigenaren van de populaire websites: www.GoudseKaasShop.nl, www.KaasfondueShop.nl en Fondueshop.nl. Op deze manier weten ze […]

Lees verder chevron_right

Kaas, eieren en zuivel

Aanbiedingen: WEEK 26

Onze wekelijkse marktaanbiedingen. Bekijk bij de aanbieding op welke markt de aanbiedingen gelden.

Nog geen aanbiedingen.

Er staan op dit moment nog geen aanbiedingen voor deze week online! Houd de pagina goed in de gaten - of beter - meldt u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief Kaashandel Peters

Onze specialiteiten

Voordelig kaas kopen

Als u voordelig kaas wilt  kopen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij grossieren in komijnekaas, ‘tete de moine’, fonduepannen, kaaspakketten en nog veel meer. U kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het voor u in de aanbieding.

Online kaas bestellen

Als u een keer niet op de markt kunt komen, kunt u uw kaas kopen in onze webshop, dan bent u ervan verzekerd dat u uw bestelling al binnen twee dagen in huis hebt.

Wij hebben echt alles op dit gebied in voorraad. Dus bent u een echte kaasliefhebber en wilt u kiezen uit een groot assortiment heerlijke kaas? Dan zit u bij ons goed. Surf daarom snel naar onze site en bestel wat u graag hebben wilt.

Wij staan te allen tijde voor u klaar om de lekkerste kaassoorten vacuüm voor u te verpakken en naar u toe te zenden. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is in onze webwinkel aangeven welke kaasjes u hebben wilt. Wilt u graag biologische kaas kopen, of gaat u liever voor een Zwitsers kaasje? Bij ons kan het allemaal.

Over ons

Even kennismaken

Tegenwoordig staan Mark en Walter Peters, de zonen van André, op meer dan tien markten in Flevoland. Met passie en hard werken leiden zij Kaashandel Peters op innovatieve wijze.

Naast de marktkraam zijn zij sinds een aantal jaar trotse eigenaren van de populaire websites: www.GoudseKaasShop.nl, www.KaasfondueShop.nl en Fondueshop.nl. Op deze manier weten ze zowel de zakelijke als de particuliere markt thuis en overzee te bereiken.

Sinds wanneer ben je al marktondernemer?

Kaashandel Peters bestaat al sinds 1970. André Peters groeide op onder de rook van kaasstad Gouda. Hij zag dat de dorpen in het jonge Flevoland zich langzaam maar zeker ontwikkelden en greep de kans om deze nieuwe markt te bedienen. Kaashandel Peters was geboren.

Sinds de jaren zeventig is Kaashandel Peters een begrip op de markten van Flevoland met een ruim assortiment aan Goudse kaas, boerenkaas, komijnekaas en Friese Nagelkaas.

De klant is koning

Wij begrijpen best dat u de beste kaas tegen de beste prijs wil hebben. Ook snappen wij dat u niet teveel wil uitgeven als u uw dagelijkse boodschappen doet. Wij vinden dat kaas kopen ook voor u gemakkelijk en een leuke bezigheid moet zijn.

Marktlocaties:

De marktkraam Kaashandel Peters is te vinden op 11 markten. Kies hier gemakkelijk en snel uw markt:

Op welke markten staan jullie allemaal?

De marktkraam Kaashandel Peters is te vinden op de volgende markten:

Waar Wanneer
Schwifterbant
Dronten, Schwifterbant
Dinsdag
14:00 - 17:30
Lelycenter
Lelystad,
Dinsdag
8:30 - 12:30
De Markt
Ermelo,
Dinsdag
8:30 - 12:30
Stadhuisplein en Stadhuispromenade
Almere, Almere - Stad
Woensdag
9:00 - 16:00
Centrum
Dronten,
Woensdag
9:00 - 12:30
Biddinghuizen, Het Plein
Biddinghuizen, Dronten
Woensdag
14:00 - 17:30
Markt
Nunspeet,
Donderdag
8:30 - 12:30
Globeplein en Rio de Janeiroplein
Almere, Almere - Buiten
Donderdag
9:00 - 14:00
Markt en Brink
Almere, Almere - Haven
Vrijdag
9:00 - 14:00
Stadhuisplein en Stadhuispromenade
Almere, Almere - Stad
Zaterdag
9:00 - 16:00
Gordiaan
Lelystad,
Zaterdag
8:30 - 16:00
keyboard_arrow_rightToon meer

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen