Groente en fruit

Davidson Groenten en Fruit

Jaap en Dave Davidson (vader en zoon) zijn de eigenaren van deze kraam. Aanvullend staan er op elke markt een aantal personeelsleden. Jaap en Nancy zijn op 16 september 1987 begonnen met een groente- en fruitwinkel in Akersloot. Vrij snel daarna zijn zij de markt opgegaan. Het bedrijf is sinds die tijd een begrip in […]

Lees verder chevron_right

Groente en fruit

Aanbiedingen: WEEK 09

Onze wekelijkse marktaanbiedingen. Bekijk bij de aanbieding op welke markt de aanbiedingen gelden.

Nog geen aanbiedingen.

Er staan op dit moment nog geen aanbiedingen voor deze week online! Houd de pagina goed in de gaten - of beter - meldt u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief Davidson Groenten en Fruit

Over ons

Jaap en Dave Davidson (vader en zoon) zijn de eigenaren van deze kraam. Aanvullend staan er op elke markt een aantal personeelsleden. Jaap en Nancy zijn op 16 september 1987 begonnen met een groente- en fruitwinkel in Akersloot. Vrij snel daarna zijn zij de markt opgegaan. Het bedrijf is sinds die tijd een begrip in Noord – Holland. In 2018 is hun oudste zoon Dave mede-eigenaar geworden.

“We hebben bewust voor de markt gekozen, omdat wij echte buitenmensen zijn. We vinden het heerlijk om elke dag in een ander dorp of stad te staan met onze heerlijke producten. De vrijheid van het marktleven vinden wij het mooiste wat er is. Onze specialiteiten zijn aardappels, groenten en fruit (AGF). Wij zijn al sinds 1987 een begrip in de regio, mede door onze dagelijks verse producten. Daarnaast hebben wij een hele goede prijs-kwaliteitverhouding die je niet vaak tegenkomt. Hierdoor kunnen wij ons goed onderscheiden van andere collega’s en supermarkten. Wij vinden het persoonlijke aspect ook heel belangrijk. Wij geven iedere klant dezelfde aandacht en werken al een aantal jaren met een vrij vast team. De klanten waarderen dit enorm, want het zorgt voor een hechte band tussen klant en verkoper.

Wij streven ernaar om elke dag superverse groente en fruit aan te bieden. Wij nemen echt de tijd voor onze klanten en doen niet aan zelfbediening. Wij willen onze klanten elke dag weer in de watten leggen!”

De motto’s in deze kraam zijn: “Met Davidson’s fruit lach je iedereen uit!” “Hagel, wind of regen: de markt is ons LEVEN.”

Marktlocaties:

De marktkraam Davidson Groenten en Fruit is te vinden op 4 markten. Kies hier gemakkelijk en snel uw markt:

Op welke markten staan jullie allemaal?

De marktkraam Davidson Groenten en Fruit is te vinden op de volgende markten:

Waar Wanneer
Breestraat
Beverwijk,
Woensdag
9:00 - 17:00
Floresstraat
Haarlem, Haarlem centrum
Donderdag
9:00 - 16:00
Burg Nielenplein
Heemskerk,
Vrijdag
11:00 - 17:00
Centrum Bergen
Bergen (NH),
Zaterdag
8:30 - 17:00
keyboard_arrow_rightToon meer

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen