Crêpes

Gelukshut

Tot crêpes!

Sharony en Elzemiek zijn twee meiden die al zo lang vriendinnen zijn, dat ze zelfs een beetje op elkaar zijn gaan lijken. Deze vriendschap kent zijn oorsprong in 1997 toen de ietwat overenthousiaste Elzemiek de verlegen Sharony ervan wist te overtuigen om een middagje samen te spelen, en de rest geschiedde. Ondernemen zat er al […]

Lees verder chevron_right

Crêpes

Aanbiedingen: WEEK 23

Onze wekelijkse marktaanbiedingen. Bekijk bij de aanbieding op welke markt de aanbiedingen gelden.

Nog geen aanbiedingen.

Er staan op dit moment nog geen aanbiedingen voor deze week online! Houd de pagina goed in de gaten - of beter - meldt u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief Gelukshut

Onze specialiteiten

Zoete en hartige crêpes

crêpes
galettes
Gelukshut

Over ons

Sharony en Elzemiek zijn twee meiden die al zo lang vriendinnen zijn, dat ze zelfs een beetje op elkaar zijn gaan lijken. Deze vriendschap kent zijn oorsprong in 1997 toen de ietwat overenthousiaste Elzemiek de verlegen Sharony ervan wist te overtuigen om een middagje samen te spelen, en de rest geschiedde.

Ondernemen zat er al vroeg in, want ze hebben veel tijd doorgebracht aan de keukentafel met het runnen van hun eigen klei-koekjes winkel. Ondanks dat ze allebei tijdelijk een ander carrièrepad voor ogen hadden, (Sharony als grafisch vormgever en Elzemiek als fotograaf/verzorgende in de wijk) hebben ze er toch voor gekozen om hun krachten weer te bundelen. Want zo zijn ze toch op hun opperbest! Sinds eind 2021 zijn ze dan ook hard aan het werk om hun kleine crêperie op rolletjes te laten lopen.

Vanuit hun kleine crêperie op wielen bereiden en serveren deze dames heerlijke, verse en met liefde gemaakte crêpes voor jou! Door hun veelzijdige menu en seizoenstopper(s) worden deze -van oorsprong Franse- lekkernijen nooit saai en kan zowel jong als oud hiervan smullen. Naast de crêpes van het traditionele zoete beslag kunnen zij ook de hartige variant, de zogenoemde galettes maken. Deze zijn gemaakt van boekweitmeel en daardoor glutenvrij! Heb jij andere specifieke wensen, dan denken zij graag met je mee!

Op welke markten staan jullie allemaal?

De marktkraam Gelukshut is te vinden op de volgende markten:

Waar Wanneer
Hof
Amersfoort,
Zaterdag
9:00 - 17:00
keyboard_arrow_rightToon meer

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen