Bloemen en boeketten

De Bloemenkoning

"Onze bloemen zijn vers, daarom kunnen we een week garantie geven!"

Mijn naam is Albert van der Meij. Ik ben marktkoopman sinds 2006. Eerder werkte ik op kantoor als planner, maar dat bleek niks voor mij. Sindsdien ben ik bij mijn ouders gaan werken. Zij zijn 33 jaar geleden ‘De Bloemenkoning’ gestart. Mijn broer Casper werkt hier ook. Langzamerhand gaan wij ‘De Bloemenkoning’ overnemen. Als alles […]

Lees verder chevron_right

Bloemen en boeketten

Aanbiedingen: WEEK 30

Onze wekelijkse marktaanbiedingen. Bekijk bij de aanbieding op welke markt de aanbiedingen gelden.

Nog geen aanbiedingen.

Er staan op dit moment nog geen aanbiedingen voor deze week online! Houd de pagina goed in de gaten - of beter - meldt u aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief De Bloemenkoning

Onze specialiteiten

“Alle bloemen op de veilig hebben een keurmerk. Wij kopen altijd A1, dat is de beste kwaliteit. Vaak komen onze bloemen bij een select groepje kwekers vandaan, waarvan we zeker weten dat de kwaliteit goed is.”

“Naast kwaliteit is het aanbod bij ‘De Bloemenkoning’ gericht op het seizoen. In de pioenentijd, hebben we hoofdzakelijk pioenrozen bij ons. Hetzelfde geldt voor de tulpen.

Over ons

Mijn naam is Albert van der Meij. Ik ben marktkoopman sinds 2006. Eerder werkte ik op kantoor als planner, maar dat bleek niks voor mij. Sindsdien ben ik bij mijn ouders gaan werken. Zij zijn 33 jaar geleden ‘De Bloemenkoning’ gestart. Mijn broer Casper werkt hier ook. Langzamerhand gaan wij ‘De Bloemenkoning’ overnemen. Als alles meezit, is het bedrijf in 2017 van ons samen.”

Waarom ben je marktondernemer?

“Werken met mensen vind ik leuk. ‘De Bloemenkoning’ te vinden in verschillende steden en het publiek dat erop afkomt, verschilt dan ook overal. Elke dag is weer anders. Bovendien heb je contact met de marktlieden om je heen, wat altijd gezellig is. In een winkel heb je dat niet. Je loopt niet even bij je buren naar binnen om een praatje te maken, want dan heb je geen zicht meer op je koopwaar.”

Je kunt bij ‘De bloemenkoning’ terecht voor verse bloemen.

“Op dinsdag koop ik in op de bloemenveiling in Rijnsburg voor de woensdag en donderdag. Donderdags koopt mijn broer in voor de vrijdag en zaterdag. We doen altijd maar twee dagen met onze handel om de bloemen zo vers mogelijk te houden voor de klant. Daarom geven we ook een week garantie op de bloemen.”

“Het gebeurt wel eens dat klanten een bepaalde bloem op tv zien en daar vervolgens naar vragen. Er werden eens op tv en tijdens de Huishoudbeurs boeketten met allemaal verschillende bloemen gepresenteerd. De Bloemenkoning bood toen ook soortgelijke boeketten aan. En daarmee speelt ‘De Bloemenkoning’ in op de behoefte van u als klant.

Albert – De Bloemenkoning.

“Onze bloemen zijn vers, daarom kunnen we een week garantie bieden.”

Marktlocaties:

De marktkraam De Bloemenkoning is te vinden op 4 markten. Kies hier gemakkelijk en snel uw markt:

Op welke markten staan jullie allemaal?

De marktkraam De Bloemenkoning is te vinden op de volgende markten:

Waar Wanneer
Reigerbos Bijlmer
Amsterdam, Stadsdeel Zuid-Oost
Woensdag
9:00 - 18:00
Globeplein en Rio de Janeiroplein
Almere, Almere - Buiten
Donderdag
9:00 - 14:00
Wormer
Wormer, Wormerland
Vrijdag
8:00 - 13:00
Stadhuisplein en Stadhuispromenade
Almere, Almere - Stad
Zaterdag
9:00 - 16:00
keyboard_arrow_rightToon meer

Waarom kies je voor de markt?

Iedere week jouw oude en vertrouwde markt

Heerlijk op de markt snuffelen naar mooie en heerlijke producten
Gewoon voor de gezelligheid samen met mijn dochter naar de markt
Er zijn altijd mooie en verse producten tegen mooie prijzen